Din aceasta luna, Directia Sanitara-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Bacau are un director executiv nou. Astfel, functia de conducere a institutiei bacauane a fost preluata temporar de dr. Martin Mircea Adrian.

„Prin Ordin al presedintelui ANSVSA a fost fost detasat temporar pe functia publica de conducere vacanta de director executiv al DSVSA Bacau, d-l dr Martin Mircea Adrian – director executiv al DSVSA Salaj. Detasarea este pâna la reluarea activitatii de catre titularul functiei publice”, a declarat dr. Vlad Gheorghita, purtatorul de cuvânt al DSVSA Bacau.

Interesant e ca directorul Mircea Martin este, in prezent, in concediu medical, nefiind nici macar o zi in Bacau pentru a-si exercita functia de conducere. Prin urmare, nu am putut afla direct de la sursa, oficial, motivul mutarii acestuia tocmai de la Salaj in Bacau.

Din presa locala salajeana, aflam ca directorul Mircea Martin a avut probleme cu sefii de la Bucuresti. In urma cu doi ani, la fel, Mircea Martin fusese transferat la conducerea DSVSA Buzau. Reamintim ca, la inceputul anului, fost sefa a veterinarilor bacauani, Carleta Bodea, a fost retinuta de organele de cercetare penala, fiind invinuita de mai multe infractiuni de luare de mita, instigare la abuz in serviciu si alte fapte penale.

Interimatul la conducerea DSVSA Bacau a fost asigurat de dr. Niky Liviu Vrabie, director executiv adjunct al DSVSA Bacau.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

14 COMENTARII

  • Cititi presa de Salaj si se vede ce ,, poama,, este acest MARTIN
   A fost trimis in BUZAU ,BUCURESTI ,BACAU pentru reeducare,-face de rusine profesia de medic veterinar ,intra in conflict cu toata lumea ,desface contracte de munca pe banda
   -poate e bolnav cu capul cand trebuie sa fie schimbat -e beteag saracul se joaca cu autoritatile veterinare de a,, baba oarba,,

 1. Asta e culmea tampeniei romanesti.Sa aduci un neam de al tehnokiolannianului Csikolos Bruxelezu tocmai din Salaj unde ingrijea oile la Bacau.Pana ci Ceausecu te repartiza la domiciliu si nu cheltuia bani cu tine sa-ti plateasca deplasarea,casa si masa.Daca in Bacau ar exista si doctori veterinari am fi auzit deja ca i-au aratat kurul papitoiului.Dar se pare ca nu exista asa ceva.

 2. In Bacau sunt suficienti medici veterinari, cu activitate laborioasa in domeniu,sa fie promovati in aceasta functie, dar cred ca vor sa scape de acest neavenit…..

 3. Va salut colegii de la Bacau. Aveti dreptate in toate cele spuse mai sus, mai ales aa. Dupa ce a demis pe cine a vrut si a incalcat orice limita de rusine s-a mai si luat la tranta prin dsv cu proaspetii demisi de catre el. Face de rusine meseria adevarata de medic veterinar si totodata Jud. Salaj. Nu e la prima abatere, si din pacate nici la ultima. Sa traim!

 4. sa fiti fericiti ca e in medical.la salaj singura perioada in care se poate lucra in liniste e cand martin e in medical.speram sa nu aveti acolo o sipos-doctorita cu diploma xeroxata …ca atunci e jaleeee.puteti fi tristi ca aveti un asfel de director!cu siguranta nu meritati dar …nu depinde de voi!succes si nu-l lasati o clipa de capul lui,asta asa ca un sfat de la salaj,ca sa va fie bine…

LĂSAȚI UN MESAJ