Directia Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Bacau are o noua conducere. Asta dupa ce, la mijlocul saptamânii, fosta sefa a institutiei, Carmen Carleta Bodea, a fost arestata preventiv, pentru 30 de zile, pentru mai multe infractiuni de luare de mita, instigare la abuz in serviciu si alte fapte penale.

„Interimatul la conducerea DSVSA Bacau este asigurat de dr. Niky Liviu Vrabie (foto) , actualul director executiv adjunct al DSVSA Bacau. Deja, de ieri a si venit adresa de la Bucuresti”, a declarat Vlad Ghiorghita, purtatorul de cuvânt al DSVSA Bacau.

Pâna la momentul arestarii preventive, Carmen Carleta Bodea a ocupat functia de director executiv al DSVSA Bacau, in urma concursului sustinut toamna trecuta.

PUBLICITATE

Precizam ca, timp de aproape un an si jumatate, Carleta Bodea ocupase cu delegare acest post de conducere.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ