Consiliul Local Bacau tinde spre un record de viteza la aprobarea de hotarâri. Astfel, sedinta extraordinara de vineri a durat in jur de un sfert de ora, timp in care s-au votat cu unanimitate cele sase proiecte de hotarâri, fara ca nici un ales local sa aiba vreo obiectie.

Primul proiect a vizat prelungirea suspendarii din functie a primarului Romeo Stavarache. Un alt punct a vizat trecerea de pe domeniul public in domeniul privat al municipiului Bacau a unor bunuri mijloace fixe, in vederea majorarii capitalului social al SC Thermoenergy Group SA Bacau, societatea nou infiintata ce se va ocupa de furnizarea de agent termic in oras, dupa intrarea in faliment a CET.

SC Thermoenergy are nevoie de bunuri in proprietate pentru a putea beneficia de schema de sprijin pentru promovarea cogenerarii de la Autoritatea de Reglementare in Energie. Bunurile sunt diverse instalatii.

PUBLICITATE

Consilierii au mai aprobat parteneriatul intre municipalitate, Asociatia “Eminenta Pro Vranceanu” si FSC Bacau, pentru organizarea spectacolului caritabil „Un zâmbet pentru suflet!”, care va avea loc la Teatrul de Vara, in data de 22 noiembrie.

De asemenea, a fost aprobata participarea municipiului Bacau in calitate de partener, impreuna cu Facultatea de Stiinte ale Miscarii, Sportului si Sanatatii din Bacau la organizarea aniversarii a 50 de ani de invatamânt superior de educatie fizica si sport in Bacau, ce se va desfasura in perioada 18-22 noiembrie 2014.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ