Luni a avut loc poate cea mai scurta sedinta extraordinara a Consiliului Local Bacau din ultimii ani, care a durat mai putin de cinci minute. Cei 18 consilieri locali au aprobat in viteza cele doua proiecte aflate pe ordinea de zi.

Primul a vizat ajustarea remunerarii brute orare a zilierilor in functie de cresterea salariului minim pe economie, intrata in vigoare de la 1 mai. Hotarârea face referire la angajatii de la Spatii Verzi, care vor primi 7,4 lei brut pe ora, in loc de 6,25 lei pe ora brut.

Al doilea proiect de hotarâre, aprobat si acesta in unanimitate si mare viteza, a vizat mandatarea consilierilor locali in Adunarea generala a Actionarilor de la SC Thermoenergy „sa voteze in interesul Municipiului Bacau situatiile financiare anuale in sedinta AGOA”, dupa cum precizeaza proiectul.

PUBLICITATE

Din AGA Thermoenergy fac parte consilierii locali Mihai Sustac, Vasile Dragusanu si Isabela Adam. Consiliul de Administratie este condus de administratorul public al municipiului, Leonard Padureanu, si ii mai include pe directorul general al societatii de termoficare, Cristian Palade, Mircea Fechet, Gabriela Fotache, Paul Stupu, Constantin Livint si Vasile Isvoranu.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

5 COMENTARII

 1. DECIZII emise in mai putin de 5 min!!!!!!!!!!!!! Nu ne mai miram. Asa s-au luat toate deciziile. Privesc imaginea: o adunatura de “fulgerati”, marionete. Oamenii acestia, daca mai pot fi numiti OAMENI, in numele cui si pentru cine decid??????????

 2. probabil :
  -au votat sa sparga intersectia Stefan cel Mare cu Mioritei ca doar ce a fost asfaltata………….
  -sau poate or fi votat ridicarea chioscurilor de ziare (foste )din statia Arena Moll…..
  -sau spargerea strazii din statia Cora…..(ce-i drepta asta e doar de vreo 4 luni)
  -sau asfaltarea podului ce leaga strada Milcov de Republicii
  -sau ……..as putea sa scriu o suta de SAU…………DAR STATI LINISTITI BACAUANI !!!….NIMIC DIN ACESTE LUCRURI RELE NU TULBURA GANDUL .MEMORIA .SOMNUL SI PACEA ALESILOR LOCALI!!!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ