Consilierii locali onesteni se intrunesc intr-o sedinta extraordinara azi, 15 mai, pe ordinea de zi fiind mai multe proiecte de hotarâre.

Astfel, se vor lua in dezbatere aprobarea fondurilor necesare finantarii activitatilor culturale din 21 mai 2015, ce se organizeaza in municipiul Onesti, a Regulamentului de acordare a premiilor elevilor si cadrelor didactice din unitatile de învatamânt din localitate care obtin rezultate deosebite în activitatea scolara.

Proiectul de hotarâre privind aprobarea asocierii Municipiului Onesti cu Asociatia “Binecuvântati Copiii” si Fundatia “Impreuna spre Viitor” în vederea desfasurarii în comun a unor activitati locale de interes social in anul 2015 si acordarea unui ajutor de urgenta unei persoane, în baza HCL nr.69/2012, precum si aprobarea Programului de acordare a ajutoarelor de urgenta, cu modificarile si completarile ulterioare sunt alte probleme care se afla in atentia consilierilor onesteni.

PUBLICITATE

“Punctul forte” al acestei sedinte extraordinare a Consiliului Local Onesti este prezentarea unei analize a sistemului de termoficare al municipiului.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ