Raportul privind situatia economico-financiara a SC Termon CT SA si o informare privind alte probleme sesizate de controlul efectuat de Curtea de Conturi (capital social, activitatea cenzorilor si descarcarea sau nedescarcarea de gestiune a administratorilor unici), va deschide sedinta extraordinara a Consiliului Local Onesti de miercuri, 4 mai.

Pe ordinea de zi a acestei sedinte se mai afla dezbaterea Raportului privind situatia bunurilor date in Administrarea SC Termon CT SA si a Raportului privind deschiderea procedurii falimentului in procedura generala.

De asemenea, va fi analizat si Raportul privind creantele clientilor debitori ai SC Termon CT SA si vor avea loc discutii privind salariile restante catre personalul disponibilizat de la aceasta societate comerciala onesteana, ce nu mai functioneaza din primavara anului 2013.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. De ce nu inchiriaza firma SC AGROTEHNOGRUP SA un sediu pentru birouri?
    Pentru ce onesteniitb sa ofere fara chirie spatiul Muzeului de Istorie firmei Romprest?

LĂSAȚI UN MESAJ