La fata locului au ajuns pentru cercetari mai multe echipaje de Politie/Foto: Geta Panaite

* principalul suspect este un minor de 16 ani, care si-a recunoscut fapta * l-a vazut pe barbat pe drum si a vrut sa-l jefuiasca, dar a ajuns sa-l omoare in bataie, fiind nervos ca se certase cu iubita

Cadavrul unui barbat de 42 de ani a fost gasit intr-un sant de pe marginea drumului, in satul Glodisoarele, din comuna Secuieni. Prezenta multiple leziuni pe tot corpul, iar cel care l-a descoperit a sesizat imediat autoritatile.

La fata locului au ajuns mai multe echipaje de Politie si se luase in calcul si varianta sa fi fost victima unui accident rutier, dar probele adunate si loviturile de pe trupul barbatului au conturat in cele din urma o crima cu sânge rece.

PUBLICITATE

Localnicii au banuit si ei ca ar putea fi vorba de un omor. „N-are cum sa fie accident, ca ar fi fost sânge pe asfalt si s-ar fi auzit zgomot. El este batut. Probabil l-au omorât undeva si l-au aruncat aici”, spunea o localnica.

Duminica seara, politistii au reusit sa-l prinda pe principalul suspect, un adolescent de 16 ani, pe care l-au adus la audieri, la Parchetul de pe lânga Tribunalul Bacau. In fata anchetatorilor acesta si-a recunoscut fapta.

Le-a povestit ca in timp ce se ducea spre casa, impreuna cu fratele sau, in vârsta de 14 ani, l-a vazut pe barbatul de 42 de ani mergând pe marginea drumului si s-a gândit sa-l jefuiasca. Era nervos ca se certase cu iubita, a pus mâna pe un par si l-a lovit fara mila pâna ce bietul om a ramas fara suflare.

Agresorul a fost retinut pentru 24 de ore si urmeaza sa fie dus in fata judecatorilor cu propunere de arestare preventiva pentru omor calificat.

Victima era din comuna Filipeni si in seara in care a fost ucis a fost vazut la ocazie, dar pentru ca nu l-a luat nimeni a pornit spre casa pe jos. Drumul sau s-a oprit insa in satul Glodisoarele, unde i-a iesit in cale individul de 16 ani, cercetat acum pentru crima. Minorul provine dintr-o familie dezorganizata si abandonase scoala. Pentru fapta comisa el risca sa stea multi ani in detentie.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

5 COMENTARII

  1. Se mai amintea de nivelul criminalitatii de prin alte locuri priecum Brazilia, dar la noi, la sate, exista cam acelasi nivel de pericol din cauza saraciei, lipsei educatiei etc. Daca in Romania accesul la armele de foc ar fi mai facil pe piata neagra, numarul crimelor ar creste exponential.

LĂSAȚI UN MESAJ