Lucrarile de modernizare la Sectia de Contagioase Copii, din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta (SJU) Bacau, au fost finalizate iar activitatea in acest corp a fost reluata. La aceasta cladire s-au efectuat reparatii capitale in baza unei hotarâri a Consiliului Judetean Bacau emisa la finele anului 2012, valoarea investitiei fiind de peste 3,5 milioane lei iar durata de realizare a fost de 20 de luni.

Cu banii pusi la bataie in acest proiect, s-au executat lucrari de reparare a peretilor exteriori si interiori si de amenajare, s-au schimbat instalatiile electrice, cele sanitare, de incalzire, de evacuare aer, de fluide medicale, de oxigen de joasa presiune si apa sterila, dar si instalatiile de gaze naturale, apa si canalizare.

Pentru prevenirea incendiilor, in sectia recent renovata s-a montat un sistem de semnalizare in cazul in care ceva ia foc, iar pentru pacienti a fost implementat sistemul “nurse call”, ca sa poate solicita mai rapid interventia unui cadru medical in cazul unei urgente. Sectia Contagioase Copii are o suprafata utila de peste 1.200 de mp si 50 de paturi.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ