În data de 18 noiembrie a.c., S.C. Hidroelectrica S.A. va desfășura o serie de activități de verificare și întreținere a sirenelor electronice aflate în proprietatea societății dispuse pe raza județului Bacău.

Activitățile de verificare se vor desfășura pe raza municipiului Bacău și a comunelor Letea Veche și Buhoci. Sistemul de alarmare dispus pe raza localităților va fi verificat prin acționare locală și centralizată, fiind transmis mesajul “Probă de funcționare, UNU – DOI – TREI, Probă de funcționare”.

Pentru a nu crea o stare de nesiguranță și de panică în rândul cetățenilor din localitățile pe raza cărora se vor efectua aceste activități de verificare a sirenelor electronice, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Maior Constantin Ene” al județului Bacău a luat măsura înștiințării comitetelor locale pentru situații de urgență cu privire la desfășurarea acestor activități și obligativitatea informării populației.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ