Sedinta Consiliului Local Onesti din ziua de joi, 8 octombrie 2015, de la ora 14,00, vine cu o modificare in premiera. Astfel, Alexandru Cristea, viceprimar cu atributii de primar al municipiului doreste printr-un proiect de hotarâre alegerea presedintelui de sedinta pe luna octombrie, pâna acum consilierii locali fiind prin rotatie, dupa ordinea alfabetica presedinti de sedinta.

Pe ordinea de zi se mai afla rectificarea bugetului consolidat al municipiului Onesti si suplimentarea bugetului de venituri si cheltuieli al SC Domeniu Public si Privat Onesti SA pe anul 2015, modificarea bugetului si a listei de investitii a Spitalului Municipal ”Sf.Ierarh Dr.Luca” Onesti.

De asemenea, vor mai fi luate in dezbatere Proiectul de hotarâre privind aprobarea transferului unor bunuri din domeniul privat al municipiului Onesti în vederea majorarii capitalului social al SC Domeniu Public si Privat Onesti SA prin aport în natura, aprobarea nivelului chiriei pentru spatiile comerciale modulare din Complexul Comercial Piata Agroalimentara, a cesionarii drepturilor unor contracte de concesiune, concesionarii unor suprafete de teren, prelungirii unor contracte de concesiune si îndreptarii unei erori materiale.SC DPP Onesti se afla in atentia consilierilor locali onesteni intr-un Proiect de hotarâre privind aprobarea Actului aditional nr.3 la procesul-verbal de predare-primire a bunurilor aferente contractului nr. 16886/18.08.2010 de delegare a gestiunii serviciului public de administrare a domeniului public si privat catre aceasta societate comerciala.

Pe ordinea de zi se afla si un proiect incitant, legat de aprobarea Listelor sesiunii II de selectie din anul 2015 a proiectelor / programelor depuse pentru finantare nerambursabila din fondurile bugetului local al Municipiului Onesti. Initiatorul tuturor proiectelor de hotarâre ce vor fi dezbatute in aceasta sedinta este Alexandru Cristea, viceprimar cu atributii de primar al Onestiului.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ