Alimentarea cu gaze naturale va fi sistată, miercuri, 5 decembrie, de la ora 8,oo, la consumatorii din Zemeş şi Solonţ. Compania Delgaz Grid, furnizoarea de gaze, a transmis că măsura este luată pentru a se permite înlocuirea unei conducte din albia râului Tazlău. Această conductă se află în exploatarea OMV Petrom, iar lucrările se vor finaliza în jurul orei 16,00.

Compania solicită clienţilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute. În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă)

sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

„Delgaz Grid regretă disconfortul creat prin întreruperea distribuţiei gazelor naturale şi mulţumeşte consumatorilor pentru înţelegerea şi sprijinul acordat în finalizarea acestor lucrări” – a mai transmis oficialii companiei.

Alte articole