Societatea Centrul de Afaceri si Expozitional, din Bacau, inaugureaza vineri, 8 mai, la Centrul de Afaceri si Expozitii „Mircea Cancicov”, editia a V-a a manifestarii promotionale Expo Pescuit si Vânatoare Bacau 2015.

Expozitia se va deschide la ora 10.00, în Pavilionul expozitional nr.1. „Timp de trei zile, pâna duminica, 10 mai – spun organizatorii – firme de profil din România, Ungaria si Polonia vor prezenta publicului o gama diversificata de produse si servicii de cea mai înalta calitate, oferite de producatori, importatori si distribuitori : produse destinate pescuitului si vânatorii, îmbracaminte, încaltaminte si echipamente speciale pentru drumetii în natura sau accesorii pentru diferite activitati practice sau de uz casnic.”

Nu vor lipsi echipamentele optice, articolele mestesugaresti, sculpturile în lemn si os, obiecte de iluminat si de arta traditionala pentru amenajari interioare. O importanta expozitie de trofee, oferita de asociatii si institutii de profil, firme private sau persoane fizice, va încânta publicul vizitator cu exemplare vânate pe teritoriul României, dar si în alte colturi ale lumii.

PUBLICITATE

Expozitia cu vânzare cuprinde si o zona generoasa cu preparate culinare din carne de vânat, propuse de mai multi producatori din tara. Centrul de Afaceri si Expozitional, alaturi de CSM Bacau 2010, va permite, conform conceptului original propus si traditiei editiilor anterioare, ca vizitatorii sa experimenteze tirul cu arcul. Expozitia poate fi vizitata vineri si sâmbata între orele 10.00 – 18.00, iar duminica de la ora 10.00 pâna la ora 16.00.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ