Expo Ambient Design reunește constructori, producători mobilier, arhitecți, asigurători și dezvoltatori de zone rezidențiale (Foto: Petru Done)

Cel mai important eveniment din Moldova dedicat producătorilor, distribuitorilor și designerilor din domeniul amenajărilor interioare și exterioare, al decorațiunilor și mobilei, Salonul Regional de Amenajări Interioare, Exterioare și Mobilier Expo Ambient Design 2017, va fi deschis în Bacău pe 24 februarie. Evenimentul va avea loc la Centrul de Afaceri și Expoziții „Mircea Cancicov” și va dura trei zile (24 – 26 februarie).

Pe 3.000 mp suprafață de expunere și pe o zonă de trend vor putea fi văzute cele mai noi produse, tendințe, designul și arhitectura din domeniu.

Este vorba de arhitectură și proiectare în construcții, soluții de finanțare pentru construcții, consultanță și software pentru construcții, soluții pentru amenajarea clădirilor, produse specifice construcțiilor, echipamente și tehnologii pentru încălzire și ventilație, mobilier, piscine, amenajări de grădină, sisteme de măsurare și control, automatizări, mașini, utilaje, scule și echipamente de șantier, elemente de structură și materiale pentru hale industriale și oferte pentru asigurări în construcții, dar și oferte imobiliare în arii rezidențiale.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ