Centrul de Afaceri si Expozitii „Mircea Cancicov”, din Bacau, pregateste deschiderea celei de a treia editii a manifestarii promotionale VINEST – Bursa Vinului. Aceasta se va derula in perioada 4 – 6 decembrie, si va fi, ca de fiecare data, un târg national si international dedicat vinului din România, care va prezenta o variata gama de vinuri nationale si internationale, de utilaje, echipamente si accesorii dedicate vinului, de tehnologii moderne de îmbuteliere si de pastrare a nobilei bauturi.

Degustarile de vinuri, demonstratiile culinare, produsele vânatoresti si voia buna – sustine organizatorul, societatea Centrul de Afaceri si Expozitional, si partenerul sau, compania Selgros, vor face din cele trei zile o adevarata sarbatoare a vinului.

De asemenea, este pregatit si un program dedicat demonstratiilor culinare. Astfel, vineri, 4 decembrie, isi vor etala talentul chef Ciprian Tarna si ajutorul de bucatar Alice Tarna, de la Grand Hotel Ceahlau Piatra Neamt, sâmbata, 5 decembrie, chef Vlad Dimitrie Bosnea, de la Stone Park Focsani, iar duminica, 6 decembrie, chef Catalin Dumitrut, de la Condor Resort Roman. Vineri si sâmbata, demonstratiile vor avea loc in intervalul orar 12.00 – 14.00 si, respectiv, 16.00 – 18.00.

Duminica, demonstratiile vor avea loc intre orele 11.00 – 14.00.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ