Daca in urma cu doua luni, pe strada Stefan cel Mare, din zona de nord a Bacaului, era un santier continuu, iar traficul se transformase intr-un adevarat cosmar pentru soferi, acum, pe aceasta artera principala a Bacaului se circula normal.

In sfarsit. Ambele benzi de rulare ale tronsonului de drum sunt asfaltate, au disparut limitatoarele de viteza pentru zona de lucru, la fel gropile si santurile din mijlocul strazii, traficul este fluid, iar masinile nu mai sunt nevoite sa se concentreze doar pe o parte a drumului. Artera inca nu este si marcata, asa ca atat soferii, cat si pietonii, trebuie sa respecte strict indicatoarele de circulatie si semafoarele.

Lucrarile de finalizare a acestei investitii, spun reprezentatii primariei, sunt in grafic, se lucreaza in forta si se fac eforturi ca santierul de pe Stefan cel Mare sa se termine pana la prima zapada. Si trotuarele sunt gata, se mai lucreaza doar la finisaje, la amenajarea spatiului verde adiacent, iar in final se va reface si iluminatul public.

PUBLICITATE

Intreaga reabilitare din aceasta zona a orasului a fost contractata pentru suma de 8,3 milioane de lei, fara TVA.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

6 COMENTARII

  1. Se va circula normal cand se vor astupa canalele, gurile de aerisire si se vor face marcaje. Pana atunci e in lucru, ca Banca Nationala, Bucium, Milcov si inca multe alte strazi.

    • Cu siguranta avem voie sa ne ducem cpioii la spital dupa ce se vor accidenta la locurile de joaca de care se ingrijeste nimeni altcineva decat aceiasi sau acelasi care pune interdictiile respective. Ce nu mai avem voie este sa stim cat costa aceste locuri interzise.Eu stau si ma intreb cam ce ar spune Cancicov daca ar vedea ca nu ai acces in tot parcul care candva a fost proprietatea sa privata.

    • Mi se pare cam mic avand in vedere pouitalpa BAcaului. Si cand or incepe pubertinii sa atarne lacate o sa se umple in 2-3 luni. Asa cum zicea cineva mai sus, fundatia e prost facuta: trebuia facut ain trepte, placate si iluminat ambiental noaptea o Idee buna facuta prost.

    • Sunteti privilegiati toti cei care astulca acest post de radio. De ce ? Pentru ca are un impact major in societatea bacauana, educa tineri, le formeaza si le construieste o opinie, in concluzie este indispensabil Municipiului Bacau. Felicitari si LA MULTI ANI!

LĂSAȚI UN MESAJ