Scriitorul Klaus Kenneth / sursa foto: www. klauskenneth.com

Autorul volumului autobiografic “Doua milioane de km in cautarea adevarului”, scriitorul Klaus Kenneth va fi din nou prezent in mijlocul bacauanilor cu o conferinta ce se va desfasura sub titlul “De ce sunt ortodox?”.

Evenimentul va avea loc luni, 26 octombrie, de la ora 18.00, la Universitatea “Vasile Alecsandri” din Bacau, in Corpul B, amfiteatrul I 30, sub patronajul Arhiepiscopiei Romanului si Bacaului si a Asociatiei Studentilor Crestin-Ortodocsi Români, filiala Bacau.

Klaus Kenneth este un personajul principal al unei calatorii extraordinare care l-a purtat prin toate colturile si religiile lumii. Cautând adevarul, el a trecut prin experienta budismului, hinduismului si a islamismului, inainte de a descoperi credinta ortodoxa.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ