În dimineața zilei de 25.09.2015, serviciul rutier a fost sesizată despre faptul că pe DN 2 G în localitatea Stejaru, com.Scorţeni s-a produs un eveniment rutier soldat cu victime omeneşti.

La faţă locului s-a deplasat un echipaj rutier, care a stabilit că, un bărbat de 52 ani din Comăneşti, în timp ce conducea o autoutilitară pe direcţia Moineşti – Bacău, în interiorul localităţii Stejaru, într-o curbă deosebit de periculoasă la stanga, pe carosabil umed, a pierdut controlul volanului, a părăsit sensul de mers ieşind în decor și a distrus două garduri a două imobile şi o anexă a unei locuinţe.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto şi a unui tânăr de 25 ani, pasager în autoutilitară, care au fost transportaţi cu ambulanţa la Spitalul municipal de Urgenţă Moineşti pentru îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ şi i s-a recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal efectuându-se cercetări sub aspectul săvărşirii infracţiunilor prevazută. şi ped. de art.196 şi 235 din C.P. urmând a se propune soluţie procedurală prin Parchet.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ