Consiliul de Administrație Chimcomplex anunță încheierea mandatului de director economic al companiei a lui Adrian Dumitriu începând cu luna mai. Pentru perioada următoare, Nicolae Stănciugel, director economic adjunct al Chimcomplex va prelua funcția de interimat până la numirea unui nou CFO (Chief Financial Officer). În calitate de director economic adjunct, Nicolae Stănciugel a jucat un rol major în toate deciziile strategice ale companiei și a susținut inițiativele sale de creștere organică și de excelență operațională, lider în industria chimică.

 În numele Consiliului de Administrație, îi mulțumesc domnului Adrian Dumitriu pentru activitatea pe care a desfășurat-o în Chimcomplex – a fost reacția președintelui Consiliului de Administrație, Ștefan Vuza. Am fost parteneri de drum într-o perioadă marcată de evenimente pozitive în viața companiei, dar în egală măsură și de numeroase provocări. Implicarea și eforturile sale au fost pe deplin apreciate și vor fi mereu recunoscute.

Chimcomplex pășește către o nouă etapă de dezvoltare în contextul evoluției macro-economice internaționale, iar integrarea unei noi echipe de management este un pas natural, dictat de piață și de contextul global pe care îl traversăm. Îi suntem pe deplin recunoscători domnului Adrian Dumitriu pentru contribuția sa la ceea ce reprezintă astăzi Chimcomplex.”

Conducerea Chimcomplex nu a oferit o explicație pentru plecarea lui Adrian Dumitriu de pe funcția de CFO. Pe Instagram, însă, Ștefan Vuza are o postare intitulată „Schimbarea de CFO”, în care nu-l numește pe Adrian Dumitriu, dar în care spune, între altele: „Eu știu că a fi ancorat în realitate este singurul mod în care un antreprenor autentic poate funcționa! Cei ce nu știu aceasta, pentru că nu trăiesc fenomenul ci doar au auzit de el, vorbesc din cărți prăfuite sau urmează modele ce sunt perimate sau nerealiste!”.

Chimcomplex este principalul producător și furnizor de substanțe chimice vitale din regiune, specializat în polioli, clorosodice și Oxo-Alcooli. Este o companie strategică pentru economia românească, cel mai mare combinat de produse chimice cu două platforme industriale, la Onești și Râmnicu Vâlcea. Chimcomplex este o companie chimică cu o tradiție de aproape 70 de ani, care dezvoltă produse de calitate pentru o viață mai bună și un viitor sustenabil. În anul 2021 Chimcomplex a înregistrat o cifră de afaceri de 2,244 de miliarde de lei.

 

Abonați-vă la canalul Telegram Deșteptarea pentru a primi știri necenzurate de "standardele comunității"
PUBLICITATE