Telefonul spart

Doi tineri care isi faceau cumparaturile intr-un supermarket de langa Autogara Bacau acuza agentii de la firma care asigura paza magazinului ca i-au agresat si le-au distrus bunuri.

Vlad G., 22 de ani, povesteste ca se afla cu inca doi prieteni la cumparaturi. In timp ce se aprovizionau pentru un gratar, au cumparat doua felii de pizza de la raionul specializat.

Pentru ca le era foame, au mancat una din felii si, cand sa guste din a doua felie, tanarul spune ca s-a trezit cu un ins in civil care a inceput sa le faca scandal si sa-i acuze ca vor sa fure, amenintandu-i ca le va pune interdictie la intrarea in magazin.

“Am mancat felia aia in vazul tuturor, nu m-am ascuns. Am lasat ambalajul cu pretul in cos, ca sa platesc la casa, nu aveam nici o intentie sa fur doua amarate de felii de pizza”, a declarat Vlad.

Dupa ce au platit toate cumparaturile, inclusiv cele doua felii de pizza, tanarul spune ca a fost asteptat la iesire de trei persoane, dintre care una singura imbracata in uniforma.

“Le-am aratat bonul sa vada ca am platit feliile de pizza, pentru ca stiam ce vor ei. Dar pe cei trei ii interesa mai mult sa ne ia la ei in birou si sa ne perchezitioneze, ceea ce am refuzat. Unul din ei m-a bruscat, a scos un spray si a incercat sa-mi dea in ochi, eu m-am ferit si m-a nimerit in ureche de jumatate d eora nu am mai simtit-o”, povesteste Vlad G.

Fratele sau, Codrin, de 19 ani, care astepta afara s-a trezit bruscat si el si a scapat telefonul din mana, care s-a spart. “Era un iPohne 5 nou. N-am inteles ce au avut cu el, care nu avea nici o treaba cu scandalul”, povesteste Vlad.

Tinerii au sunat la 112 si au chemat politia. Un echipaj de la Sectia 2 a ajuns la fata locului si a investigat incidentul. Cei doi tineri au plecat, apoi, sa depuna plangere la Politie, hotarati sa nu lase acest incident fara urmari.

Managerul de zona al societatii de paza a refuzat sa comenteze incidentul. El a spus ca ancheta a fost preluata de Sectia 2 Politie Bacau.

Alte articole