Scandal la Piata Centrala: comerciantii au sarit la inspectorii ANAF

9

Inspectorii ANAF care au venit, sambata, in control, la Piata Centrala din Bacau, au fost intampinati cu proteste de comercianti.

Atmosfera s-a incins dupa ce vanzatorii au inceput sa arunce cu tot felul de obiecte in inspectori si a fost nevoie de interventia politistilor.

Comerciantii au refuzat sa colaboreze, asa ca inspectorii ANAF au trebuit sa se declare invinsi. Ei au plecat dar nu inainte de a-i inregistra pe protestatari.

PUBLICITATE

Anaful in piata centrala….

Posted by Cozma Adina on Saturday, November 19, 2016

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

9 COMENTARII

  1. POLITIA SI JANDARMERIA UNDE ERAU… CHIAR ASA DE PROSTI ERAU CEI DE LA A.N.A.F.SA SE BAGE INTRE SLEATA DE HOTII DIN PIATA CENTRALA SI TUCIURIII CARE TE FURA DIN TOATE PARTIILE….ACESTI TIGANII CARE NU STIU CARE I DIFERENTA DINTRE SAPA SI LOPATA…

  2. Piata Centrala, cuibul de viespi al bisnitarilor si evazionistilor, ar trebui rasa de pe fata pamintului. Acolo isi fac veacul toate lichelele orasului ajunse peste noapte comercianti de legume si fructe. De le ceri bon fiscal te iau la injurat si scuipat iar de te vad mai plapind o iei si pe cocoasa. Acolo infractionalitatea a atins cote alarmante fara ca cei in masura sa aplice legea…..preturii abuzive fara noima aplicate dupa interesul financiar al bisnitarului,furturii la cintar, furturii la incasarea banilor,furturii de prin buzunare, marfurii fara acte de provenienta etc. Politia se face ca nu vede, Administratia Pietelor dupa ce primeste ploconul intra in hibernare iar Primarie nu avem. Daca in Piata Centrala s-ar aplica corect legea doar 5% va garantez ca 90% dintre bisnitarii dispar fara urma.In acea zona cancerul este la el acasa iar cei care ar trebui sa vegheze la bunul mers al treburilor si al respectul fata de cetatean inchid complice ochii . ,,Donatiile,, sunt consistente si ,,premierle,, se fac saptaminal pentru a garanta linistea in haita. Este strigator la cer sa vezi marfa cumparata de bisnitar la un pret si apoi scoasa la vinzare cu un pret de 7-10 ori mai mare. Este revoltator sa vezi cita marfa stricata se arunca pentru ca bisnitarii tin la pret si au socotelile lor. Ce se intimpla acolo este un atentat la securitatea si sanatatea acestui popor ,este o bataie de joc la adresa cetateanului de bun simt…..acolo se fura piinea de la gura celui ce munceste din greu pentru a-si cistiga existenta. Garantat nimenu nu va misca un deget pentru a lua masurii……vin alegerile si cei de acolo se sunt cea mai sigura masa de manevra .

  3. Au sarit tiganii si intermediarii din piata pt ca orice control ii deranjeaza. Politia primariei este absenta si tace malc pt a nu-si face batai de cap cu ei. Trebuie alungati toti intermediariii pt a ramane doar adevaratii producatori. Producatorii adevarati nu incap de tiganiu si stau in afara pietii deoarece sunt sicanati si alungati de tigani. Tiganii i-au marfa de cele mai multe ori din angrouri de la Bucuresti si ii dubleaza pretul (capsuni, cirese, piersici). Acesti tigani nu fac decat sa paraziteze si sa umfe pretul pietii locale.

  4. Si noi trebuie sa traim! Ce conteaza ca cumparam gogosarul cu 0,9 bani si-l vindem cu 2,5 Ron. Facem si noi un ban cinstit, luam de la producator si vindem la cumparator. Ce va supara atata? Si noi trebuie sa muncim.

  5. Pai si astia de la ANAF mergeau de parca piata era a lor, un tupeu jegos care nu are ce cauta la acesti inspectori. Ar trebui mai mult bun simt din partea inspectorilor cat si a celor care vand in piata, cand nu exista respect si bun simt de nicio parte uite ca ne comportam ca niste huligani cu totii.

LĂSAȚI UN MESAJ