Locuitorii din Colonesti au primit mere, gratuit, din partea Primariei. Actiunea s-a derulat in octombrie si noiembrie “deoarece pe multi nu i-am gasit acasa si a trebuit sa mergem de mai multe ori”, ne-a spus viceprimarul Danut Condurache, pe care l-am gasit tocmai când se pregatea sa-i duca “portia de vitamine” octogenarului Ioan Rogoz.

“Crucea Rosie le-a adus, iar noi le-am depozitat si le-am distribuit. In total au fost 18 tone. Fructele au fost donate de o societate agricola din judet si au ajuns la familiile defavorizate si la batrânii singuri”, a explicat primarul Valentin Mirzac.

La drept vorbind, in Colonesti aproape toti locuitorii sunt defavorizati, zona fiind una dintre cele mai sarace.

PUBLICITATE

De actiunea Filialei Bacau a Crucii Rosii, care a intermediat relatia donatorului cu autoritatile si persoanele nevoiase aflate in evidenta acestora, au beneficiat si locuitorii din Rachitoasa, Podu Turcului, Filipeni, Secuieni, Onesti, Comanesti, Moinesti, Sl. Moldova, Tg. Ocna, Traian, Gârleni, Filipesti.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ