Baietelul, din satul Siretu, comuna Saucesti, a ajuns la Spitalul Judetean Bacau plin de sânge si cu multiple plagi la nivelul capului si pe spate.

Din Urgente a fost dus direct in sala de operatie unde i s-au suturat plagile, a fost stabilizat si dus in salon pentru a fi supravegheat medical.

Totul s-a petrecut in urma cu doua zile intr-o gradina din apropierea locuintei micutului.

Acesta se juca impreuna cu fratele mai mare, de 11 ani, când câinele, un ciobanesc german, a rupt lantul si si-a infipt coltii in baiat.

Celalalt copil s-a luptat sa-l salveze si a inceput sa tipe. Un vecin a sarit imediat si a reusit sa alunge câinele care probabil l-ar fi sfâsiat.

Copilul a fost practic scalpat insa medicii spun ca acum se afla in afara oricarui pericol.

Cazul a ajuns si in atentia politistilor care au deschis un dosar penal pentru infractiunea de neluarea a masurilor de prevenire a atacului canin.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

10 COMENTARII

 1. este posibil ziua in amiaza mare ,copii in curtea lor la joaca
  sa fie sfasiat de un caine din vecini ne asigurat, lasat flamand
  special pt.al folosii in lupte cu alti caini .?

 2. Cine poate crede ca este adevarat? Cainele isi apara teritoriul, copiii erau in teritoriul lui. Numai cine nu are caine poate scrie asa.

 3. cainele trebuie impuscat ! !!!!
  crestem caini sau copii ?
  cresc caini de lupta si sunt special lasati fara apa si infometati !

 4. daca vei sati cresti caini ai grija de iei trebue rupte picioarele si la caine si la stapanu pl care nu are grija de javra lui ca e mai javra ca cainele

LĂSAȚI UN MESAJ