Un numar de sase candidati au intrat in orasul – statiune Târgu Ocna in cursa pentru obtinerea fotoliului de primar al acestei localitati. Este vorba despre actualul primar, Stefan Silochi (candidat al Partidului Social Democrat), Mihai Rusu, candidatul Partidului National Liberal, Costache Nutu (ce reprezinta alianta politica ALDE), Sandel Maciuca (din partea Partidului M 10).

Alaturi de acestia la Biroul Electoral de Circumscriptie nr. 8 Târgu Ocna s-au inscris si doi candidati independenti: Cristina Burga si Constantin Roset. Pe lista consilierilor locali ai Partidului National Liberal figureaza si Floarea Ivanof (fost primar al orasului Târgu Ocna in perioada 2008 – 2012) iar la Partidul Social Democrat este mentionata pe lista consilierilor locali Theodora Sotcan, in prezent inspector general scolar la ISJ Bacau (pe aceeasi lista figurând mai multi consilieri locali actuali- Ioan Grozavu, Liliana Barna, Aurel Bucur, Ionel Ilie, Luminita Aghinea).

La ALDE este de remarcat prezenta actualilor consilieri locali Neculai Draganuta, Elena Daniela Zgavârdici si Cristinel Pantâru. Si in orasul de la poalele Magurii, la Târgu Ocna lupta pentru postul de primar al localitatii se anunta foarte puternica, fapt remarcat si la sedintele recente ale Consiliului Local, unde are loc o disputa deschisa intre actualul primar Stefan Silochi si Costache Nutu, fost viceprimar in mandatul trecut.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ