Intr-una din serile trecute, in timp ce patrulau prin comuna Sascut, jandarmii de la structura din Valea Seaca au gasit o mapa in care erau mai multe documente dar si bani.

„Jandarmii au verificat continutul acesteia, în vederea identificarii proprietarului, fiind gasite documentele unei societati, un permis de conducere, certificatul de înmatriculare a unui autoturism, tichete cadou în valoare de 550 lei, tichete de masa în valoare de 244 lei si suma de 100 lei, acestea apartinând administratorului unei societati comerciale din localitatea respectiva”, a declarat lt. col. Sebastian Cretu, ofiter de relatii publice la Inspectoratul Judetean de Jandarmi Bacau.

Militarii au luat legatura cu cel care a pierdut mapa si i-au restituit-o, primind in schimb multumiri.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ