Polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Răcăciuni au efectuat, la data de 13 august a.c., în baza autorizațiilor emise de Judecătoria Bacău, percheziţii domiciliare la locuințele a doi bărbați de 26 și 38 de ani, din comuna Sascut, bănuiți de furt calificat.

Au fost identificate și ridicate în vederea cercetărilor mai multe piese componente ale unui moped, care a fost sustras în noaptea de 25/26.06.2016, din garajul unui bărbat de 55 de ani, din comună.

Din investigațiile polițiștilor a rezultat că mopedul ar fi fost sustras de tânărul de 26 de ani, care i l-a vândut bărbatului de 38 de ani.

PUBLICITATE

Acesta din urmă, cunoscând faptul că mopedul a fost sustras, l-a dezmembrat, folosind o parte din piese la alte mopede ce le-a primit pentru reparaţii, scopul său fiind şi acela de a nu mai putea fi găsit de organele de poliţie.

În cauză se continuă cercetprile sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și tăinuire.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ