Pompierii de la Detasamentul Bacau au fost solicitati astazi la prânz sa intervina pentru a degaja sarpanta unui bloc, de pe strada Calugareni, din municipiul Bacau, ce fusese desprinsa de vânt.

Pâna au ajuns militarii, o bucata cazuse deja pe sol si din fericire nu s-au inregistrat victime si nici nu au fost masini avariate.

Jandarmi si politisti chemati la fata locului au inchis zona, astfel incât bucatile de acoperis ce erau indepartate de pompieri sa nu raneasca vreun trecator.

PUBLICITATE

[wonderplugin_gallery id=”389″]


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

    • Sarpanele acestea facute “dupa ureche” sunt un pericol pentru trecatori, acum cativa ani a mai fost un incident similar, daca nu mai inseala memoria chiar in aceeasi zona; se pare ca nu s-a luat nicio masura intre timp?!

  1. E plin Bacaul de astfel de minumi.Nu controleaza nimeni. Fereasca Dumnezeu de un incendiu sau de accidente mortale. A cui este raspunderea ? A propietarilor ? A celor care ar trebuie sa controleze? Exista legi pentru aceasta situatie ? Deputatii nostril dorm in continuare in Parlament.

  2. Legea 50/1991 actualizata privind autorizarea lucrarilor de constructii, Ordinul 839/2009 privind metodologia de aplicare a legii 50/1991, Legea 10/1995 actualizata in 2015, art. 18 precizeaza masurile legale care trebuiesc facute pentru interventii asupra constructiilor. Raspunzatori sunt proprietarii dar si cei care ar trebui sa-i controleze din cadrul Primariei.

LĂSAȚI UN MESAJ