Creantele fiscale pentru care scadenta si termenul de declarare este 25 decembrie 2015 au fost decalate pâna la data de 21 decembrie 2015. ANAF informeaza ca prevederile se aplica pentru obligatiile fiscale aferente lunii noiembrie 2015 pentru care termenul de declarare si plata devine data de 21 decembrie 2015.

In vederea evitarii aglomeratiei la ghiseele organelor fiscale in putinele zile premergatoare scadentei (intre timp sunt doua zile nelucratoare – sâmbata si duminica), ANAF recomanda contribuabililor depunerea online a declaratiilor fiscale, iar pentru cei care nu detin un certificat digital si nu pot depune declaratiile online sa se prezinte din timp la ghisee.

Masura ii nemultumeste pe multi dintre cei vizati, care spun ca a fost luata si comunicata foarte târziu.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ