Seara de „ajun” a sarbatorii religioase „Sfântul Ierarh Nicolae” (ce este patron spiritual al Onestiului), a adus locuitorilor acestui municipiu aprinderea luminilor feerice  care celebreaza sfârsitul si inceputul unui nou an, la bradul impodobit in fata Primariei, dar si pe strazile si bulevardele ce strabat localitatea.

Onestenii s-au adunat in numar mare in fata primariei si au ramas cu tristetea ca la acest eveniment frumos, pentru sarbatorile de iarna, nici un reprezentant al autoritatilor locale nu a adresat o urare. In pofida acestui fapt, locuitorii municipiului Onesti se pot bucura in zilele urmatoare de doua evenimente culturale deosebite. Este vorba despre desfasurarea, la Casa de Cultura a Sindicatelor, a concertului „Dupa datini colindam”, ce este sustinut de Ansamblul de Muzica Traditionala „Icoane Moldave” din Piatra Neamt si de Concursul de frumusete „Miss Valea Trotusului”. La concertul de colinde (ce va avea loc joi, 10 decembrie, de la ora 18) va participa si Ansamblul Folcloric „Codrii Neamtului”.

Vineri,11 decembrie, de la ora 17 tot pe scena Casei de Cultura a Sindicatelor din Onesti, va avea loc Concursul de frumusete „Miss Valea Trotusului”. Pentru organizarea  acestei inedite manifestari au avut loc preselectii la Onesti, Moinesti si Comanesti, astfel ca un numar de 16 concurente vor urca pe scena aducând in prim – plan frumusetea si eleganta imbinate cu designul vestimentar. Invitata speciala a acestui concurs este interpreta Ruby, care va mai sustine un concert  dupa desemnarea „Miss Valea Trotusului” la un complex de agrement din municipiul Onesti.  
     


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ