Praznicul Sfintei Mironosite, intocmai cu Apostolii, Maria Magdalena din ziua de vineri, 22 iulie, aduna pelerinii bacauani la metocul chiriarhal de la Valea Budului unde se va oficia slujba de hram a paraclisului.

Supranumita si “Meteora Bacaului” micuta obste de maici condusa de stavrofora Magdalena Budeanu ii asteapta pe credinciosi la aceasta sarbatoare care va fi intregita de IPS Ioachim, arhiepiscop al Romanului si Bacaului. Acesta va oficia Sfânta Liturghie impreuna cu un sobor de preoti din Protopopiatul Bacau.

Pentru deplasarea pelerinilor bacauani dornici sa participe la acest eveniment, organizatorii au pus la dispozitie mijloace de transport care vor avea ca puncte de plecare bisericile “Sf. Dumitru”(ora 7.30), “Sf. Nicolae” (ora 8.00) si “Pogorârea Sfântului Duh” (ora 8.30).

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ