Marți, 06.11.2018, în jurul orei 10.25, în urma unei sesizări făcute la Dispeceratul Poliției Locale a Municipiului Bacău, polițiștii locali din cadrul Compartimentului Intervenție s-au deplasat în Parcul Cancicov unde un grup de tineri, ce se afla în foișorul amplasat lângă locul de joacă, distrugeau elementele ce îl împrejmuiesc.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constat că aspectele sesizate se confirmă fiind identificați șapte elevi ai Colegiului Anghel Saligny, cu vârste cuprinse între 14 și 17 ani, ce săvârșiseră astfel de fapte.

Aceștia au fost conduși la sediul Poliției Locale în vederea legitimării și întocmirii actelor procedurale ce se impun fiind predați ulterior unității școlare de care aparțin.

Poliția Locală a Municipiului Bacău dorește să atragă atenția persoanelor care își petrec timpul în parcurile din Municipiul Bacău că au obligația de a întreține mobilierul urban amplasat în aceste locații dar și ordinea și curățenia în jur. De asemenea, cetățenii cu spirit civic ne pot semnala astfel de situații din sfera de competență la numărul de telefon 0234/986 disponibil 24/24.

Alte articole