Acționarii Societății de Investiții Financiare (SIF) Moldova au fost convocați în Adunarea Generală din 4 aprilie în care, între altele, vor proceda la alegerea Consiliului de Administrație (CA) pentru un nou mandat de patru ani (2017 – 2021).

Pentru funcția de administrator vor concura șapte candidați: Costel Ceocea – actualul președinte director general al societății, Horia Ciorcilă – președintele Băncii Transilvania, actual membru al CA la SIF Moldova, Claudiu Doroș – acum vicepreședinte al SIF Moldova, Cătălin Iancu – directorul executiv al Comitetului de direcție al SIF Moldova, Octavian Radu – membru al CA la SIF Moldova și director de dezvoltare al societății Flaro Prod, Robert Pană – consilier juridic al companiei Swiss Capital București și Olimpiu Blăjuț – director general adjunct al Swiss Capital București.

PUBLICITATE

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ