Un băcăuan de 27 de ani, bănuit că sub amenințare ar fi obținut, de la un bărbat, diferite sume de bani în schimbul siguranței fiului său aflat în penitenciar, a fost depistat și reținut de polițiști

Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale – IPJ Bacău au depistat un tânăr de 27 de ani, din Bacău, bănuit de complicitate la șantaj.

Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat că cel în cauză, la solicitarea a trei persoane aflate într-o unitate de detenție, în luna martie a.c., în repetate rânduri a exercitat acte de amenințare verbală asupra unui bărbat din Bacău și a familiei acestuia, pentru a plăti diferite sume de bani, în schimbul siguranței fiului său aflat în același penitenciar.

PUBLICITATE

Față de tânărul de 27 de ani s-a luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, iar ulterior a fost prezentat, cu propunere de arestare preventivă, Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău, care a dispus instituirea măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Activitățile desfășurate în acest caz au beneficiat de sprijinul de specialitate al S.R.I – Direcția Județeană de Informații Bacău.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ