În perioada 26 – 29 august a.c., jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău au acţionat la nivelul judeţului pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice, a stării de normalitate, potrivit competenţelor legale .

Cu toate activităţile preventive desfăşurate, pe parcursul celor trei zile, patrulele de jandarmi şi cele în sistem integrat au acţionat şi intervenit pe raza judeţului în situaţii de tulburare a liniştii publice prin scandaluri, determinate de consumul de alcool, folosirea de expresii jignitoare, gesturi şi fapte obscene care au atras oprobiul cetăţenilor.

Alte fapte de natură contravenţională la prevederile Legii nr. 61 din 1991, Legii 171/2010 constatate de către jandarmi au fost refuzul de legitimare, fapte de cerşetorie, aprinderea focului în fondul forestier, comercializare de material lemnos în alte locuri decât cele autorizate, apelare fără drept.

PUBLICITATE

Pentru abaterile de la normele legale, au fost aplicate un număr de 130 de sancţiuni contravenţionale, 80 reprezentând amenzi în valoare de 12.750 lei, iar 50 avertismente scrise, fiind confiscat și 1 m.c. material lemnos, fiind confiscat și 1 m.c. material lemnos.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ