In peisajul medicinei private din Bacau a aparut de joi, 5 noiembrie, un nou cabinet de chirurgie generala, medicina estetica si nutritie – Cabinetul dr. Diana Avasâlcei. La deschiderea oficiala au fost prezente, ca invitate, in special pacientele cabinetului, dar si colaboratorii din domeniul farmaceutic si a aparatelor medicale.

„Imi doresc pentru pacientii mei ca sanatatea si frumusetea sa devina un stil de viata. Creez frumusete punând pe primul plan sanatatea pacientului. Motivatia aparitiei cabinetului o reprezinta schimbarile tehnologice uriase in medicina, in special chirurgie si medicina estetica, iar ambitia mea este de a aduce tot ce este nou in cabinetul meu. Telul meu este de a pune tehnologia si stiinta medicului in slujba pacientului.”
dr. Diana Avasâlcei, medic specialist chirurgie generala si nutritie, doctor in stiinte medicale, master in psihologie.

Chirurgia generala, specialitate cu valente multiple prin complexitatea sa, este principalul obiect de activitate al cabinetului. Experienta medicului Diana Avasâlcei, de peste 3000 de pacienti cu patologie anala si perianala, dar si dotarea tehnologica a cabinetului, permit diagnosticarea si tratamentul modern al acestor boli. In acest spatiu primitor, cald, pacientii vor beneficia de:

PUBLICITATE

– tratamente fara durere ale hemoroizilor interni
– chiurgia cu radiofrecventa a fistulei perianale, abceselor perianale si a altei patologii perianale urmate de tratamente postoperatorii unice care asigura o perioada de convalescenta usoara.

Tratamentul varicelor hidrostatice se refera la scleroterapie si tratamentul spider veins cu radiofrecventa. Tot cu referire la aceasta patologie cabinetul asigura tratamente de depigmentare pentru dermatita postinsuficienta venoasa.

Cea mai importanta achizitie a Cabinetului dr. Diana Avasâlcei este ultima tehnologie de chirurgie cu radiofrecventa de la Ellman, producator SUA. Prezenta acestei tehnologii permite efectuarea unor interventii de mica chirurgie de o precizie si finete deosebite, a caror vindecare se face fara cicatrice sau cu cicatrici minimale. De asemenea, este singura tehnologie chirurgicala care asigura indepartarea pigmentului de la nivelul tatuajelor.

Pe de alta parte, medicina estetica din cadrul cabinetului ajuta pacientele sa-si implineasca visele despre frumusete si sanatate prin:
– peeling-uri chimice de ultima generatie
– tratament antirid si antiacneic prin metoda PRP / VAMPIR
– rejuvenare faciala cu radiofrecventa Pelleve
– remodelare corporala cu cea mai noua tehnologie de radiofrecventa

Aparat unic in România

La deschiderea Cabinetului dr. Diana Avasâlcei a fost prezent unul dintre cei mai importanti producatori de tehnica de remodelare corporala si rejuvenare, BTL Aesthetics, cu cel mai nou aparat al lor de remodelare corporala – VANQUISH.

aparat

„Este un aparat care creaza un câmp de radiofrecventa multipolara in jurul abdomenului sau a coapselor, cu cea mai mare suprafata de tratament intr-o singura sedinta. Este o procedura non-invaziva, non-contact, fara durere, fara disconfort, fara timp morti, in care pacienta / pacientul simte doar o usoara senzatie de caldura.

Este o procedura premiata si la nivel international, ce este folosita si de marile vedete ale lumii. Tratamentul se aplica timp de 45 de minute pe sedinta, pe o perioada de patru sedinte, câte una pe saptamâna. Rezultatele apar dupa 2-3 saptamâni, iar dupa 6 saptamâni deja se poate observa o reducere intre 2 si 7 cm a circumferintei abdomenului si coapsei, in functie insa si de o anumita dieta si un anumit aport hidric”, a explicat Cosmin Gai, directorul de vânzari a firmei BTL Aesthetics. Parteneriatul asigura lansarea acestei noi tehnologii in România, in Bacau, timp de o luna de zile (luna noiembrie), cu preturi promotionale, astfel incât in tot acest timp cât mai multi pacienti sa poata beneficia de aceasta tehnologie.

„In cabinetul meu, fiecare imperfectiune a pielii isi gaseste rezolvarea cu grija si profesionalism cu ajutorul tehnologiei. Sfatuiesc pacientii sa urmareasca cu atentie activitatea cabinetului, deoarece in fiecare luna vor exista gratuitati si reduceri de preturi semnificative din fiecare domeniu de activitate.”
dr. Diana Avasâlcei

Cabinetul dr. Diana Avasâlcei este situat in Bacau, pe strada 9 Mai nr. 82-84. Programul de lucru este in fiecare zi, de luni pâna vineri, dupa cum urmeaza:
Luni si miercuri 8.00 – 12.00
Marti, joi si vineri 8.00 – 12.00 si 14.00 – 18.00.
Pentru programari, numerele de telefon: 0334 – 111.777; 0733 – 827.423


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

    • Vanquish Me este cel mai nou aparat cu radiofrecventa utilizat pentru remodelare corporala pe piata medicala mondiala. Pana acum au beneficiat doar pacientii din Statele Unite ale Americii si Marea Britanie. Aparatul se lanseaza in decembrie in Romania si se gaseste in cabinetul meu in luna noiembrie. Precizez ca in acest moment nu exista altul in tara.

LĂSAȚI UN MESAJ