Iubitorii de patinaj sunt in culmea fericirii de când s-a deschis patinoarul Gepex. Chiar daca au fost momente când vremea a fost nefavorabila (a plouat), bacauani de toate vârstele au fost prezenti la intâlnirea cu gheata in noul sezon. Grupuri mai mici sau mai mari de patinatori „maturau” patinoarul „in sus si in jos”.

„Si anul acesta primii care au venit la patinoar au fost copiii. E adevarat ca vremea nu a fost prielnica, dar asta nu i-a impiedicat sa vina pe gheata. Chiar si asa, conditiile noastre sunt excelente iar cei care vor sa vada acest lucru o pot face si de acasa accesând pe internet cele doua camere video amplasate la patinoar”, a declarat Costel Tiganusu, administratorul patinoarului Gepex.

La fata locului am intâlnit un pusti care a fost prezent si anul trecut la deschidere. Cristian Comanescu ne-a asigurat ca si in acest sezon va fi prezent pe gheata ori de câte ori va avea timp liber. „Deja e a doua oara când sunt pe patinoar sezonul acesta si voi veni in fiecare sâmbata si duminica. Vin aici cu prietenii si stam toata ziua, pâna se inchide. Imi place foarte tare sa patinez si le recomand tuturor sa vina sa faca sport”, a spus si Cristian Sebastian Pricop, un alt tânar prezent pe patinoar.

Atmosfera pe cei 1.800 de metri patrati de gheata de la Gepex este asigurata de muzica buna si posibilitatea achizitionarii de bauturi calde si mâncaruri delicioase. Tot aici se pot organiza diverse evenimente, petreceri tematice si multe surprize. Preturile sunt accesibile, se pot inchiria patine, iar programul este intre orele 12.00 si 23.00 in timpul saptamânii si de la 10.00 la 23.00 in weekend. Cert este ca, la patinoarul Gepex puteti petrece timpul liber intr-un mod sanatos si distractiv.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ