Câstigul salarial mediu brut in judetul Bacau a fost, in luna iulie – conform datelor inregistrate si facute publice de Directia Judeteana de Statistica – de 1.986 de lei, cu 577 de lei mai mic decât cel la nivel national.

Câstigul salarial mediu net a ajuns, insa, la 1.436 de lei, cu 413 lei mai mic decât in toata România, dar mai mare cu 2,5% fata de nivelul lunii iunie in judetul Bacau.

Peste media judetului, salarii medii brute au fost obtinute in industrie si constructii, iar sub medie in agricultura, vânatoare si servicii, in silvicultura si pescuit.

PUBLICITATE

Pentru luna august, statistica judeteana publica rezultatele abia la sfârsitul lunii octombrie, insa la nivelul economiei nationale se stie deja ca în luna august 2015, câstigul salarial mediu brut a fost de 2.515 lei, iar câstigul salarial mediu net a fost de 1.813 lei.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ