In urma demersului nostru in ziarul “Desteptarea”, câtiva oameni cu suflet au sarit in ajutorul Ioanei, o fetita de 5 ani si jumatate, pentru a-i finanta dispozitivul medical (verticalizator) de care are nevoie. Un binefacator anonim i-a donat 500 lei, o familie de tineri i-a dat 500 euro, iar o fundatie a venit in sprijinul ei cu 1.000 lei. A

sadar, in total s-au adunat aproape 4.000 lei. Dar pentru ca parintii sa-i cumpere Ioanei dispozitivul medical necesar, al carui cost (9.000 lei) nu se acopera din bugetul asigurarilor de sanatate, mai au nevoie de peste 5.000 lei, bani pe care nu-i au.

Familia fetitei, compusa din 6 copii si cei doi parinti, are venituri extrem de modeste. In plus, a cheltuit foarte multi bani cu tratamentele Ioanei, inca de când aceasta s-a nascut. Ea a fost epileptica, fiind descoperita ulterior cu leziuni pe creier. A fost operata in Franta pe creier si i-au disparut dupa aceea crizele epileptice, dar in urma acestora a facut hemipareza pe partea dreapta.

PUBLICITATE

Cei care vor sa o ajute, au la indemâna contul RO20RNCB0026030657960001, in lei, si contul SWIFT: RNCB RO BU, cod IBAN: RO37RNCB0532030657960003, in euro, deschise la BCR, pe numele Cojoc Aurel.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ