Intr-o singura zi, politistii de la Biroul Rutier Bacau au depistat doi indivizi care efectuau ilegal transport de persoane in regim de taxi.

Pe strada Alecu Russo, a fost prins Petru Z. (42 ani) care facea taximetrie fara autorizatie. Si pe strada Stefan cel Mare, tot fara autorizatie, facea transport de persoane si Constantin P. (69 ani), din Buhusi.

Cei doi au fost sanctionati cu câte 1.000 de lei fiecare si li s-a suspendat dreptul de a mai folosi autoturismul pentru urmatoarele sase luni.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Sapati cu sirg si mai adinc si o sa descoperiti adevarata fata a acestei activitati scapata de sub control. Intr-o zi , mai de demult a fost lansat zvonul ca se vor face verificari vizind autorizatiile pentru taximetrie. Rezultatul :de la Piata Centrala pina la Orizont toate parcarile si toate spatiile destinate acestei activitati erau pustii.Cu greu am zarit citeva taxiuri la Decebal si in fata gari.Concluzia : mai bine de 60% din taximetristi desfasoara o activitate ilegala cu acordul ,,tacit,,a unor oficialitati…..

LĂSAȚI UN MESAJ