FOTO: Lucian Serban

Pentru a doua zi consecutiv, scolile si liceele bacauane se confrunta cu frigul din clasele de curs, urmare a avariei care a afectat mai bine de jumatate din oras.

De aceea, cel putin doua dintre ele – Colegiul National „Gh. Vranceanu” si Colegiul National „Ferdinand I” – au luat decizia de a trimite elevii acasa („Ferdinand” si ieri a redus programul).

„Este mult prea frig. A fost si in ziua de marti, dar astazi, chiar nu se poate invata. Am luat decizia de a trimite elevii acasa. I-am anuntat sa urmareasca pagina de facebook a liceului pentru a vedea daca se va invata mâine.

PUBLICITATE

Tin permanent legatura si cu reprezentantii de la Thermoenergy. Orele pierdute vor fi recuperate saptamâna viitoate, prin prelungirea programului”, a declarat prof. Gabriel Andrei, directorul de la „Vranceanu”.

Si la Inspectoratul Scolar se tine o evidenta stricta a tuturor scolilor in care se invata sau nu. „La acest moment, ora 11.00, din 32 de unitati de invatamânt câte sunt in municipiul Bacau, doar in opt nu avem inca o confirmare in ceea ce priveste sustinerea cursurilor.

Cert este ca la «Vranceanu» si «Ferdinand», intr-adevar nu se invata, la scolile «Alexandru cel Bun» si la „Mihai Dragan» s-a redus programul, la Colegiul Pedagogic, in clasele de primar, gimnaziu si liceu e bine, iar la gradinita s-au instalat aeroterme.

In 24 de unitati se defasoara sigur cursurile in regim normal, iar de la restul inca mai asteptam confirmari”, a precizat prof. Doina Marinov, inspector scolar.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

8 COMENTARII

  1. Nu la toate gradinitele s-au folosit aeroterme. Si acasa e la fel. In alte conditii angajatii de la Thermoenergy erau someri acum dar in tara noastra de inepti trebuie sa moara bebelusi, sa stea in frig….domnule primar ce paziti?

  2. In fiecare iarna aceeasi problema ,copii si batranii sufera del mai mult,mama mea are 91 de ani , cand vine frigul acelasi cosmar, ca sa nu va mai spun de bataia de joc pentru aprobarea subventiei ,
    Anul acesta am fost purtata pe drumuri o zi itreaga pentru ca guvernul a redus birocratia cica si nu am mai depus certificate fiscal dar softurile primariei sunt atat de bune incat au gasit o datorie care LA ora 10 era de 230 lei apoi 85 si mai tarziu LA ora. 14 nu mai aveam Nici o datorie va vine as credeti ? este adevarat!

LĂSAȚI UN MESAJ