Ieri, la ora 20:20, o patrulă din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bacău, Serviciul Rutier, în timp ce se aflau în exercitarea atributiunilor de serviciu pe DN 11, în localitatea Bogdăneşti, jud. Bacău, au depistat în trafic o motocicletă, care circula în interiorul localităţii cu viteza de 75 km/h.

S-a procedat la oprirea autovehiculului în cauză, ocazie cu care a fost identificat conducătorul auto în persoana unui tânăr de 24 ani, din comuna Bogdăneşti. Din verificări, a rezultat că persoana în cauză poseda permis de conducere valabil pentru categoriile AM, B1 şi B, necorespunzător categoriei din care face parte autovehicolul condus de acesta.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul, fără a avea permis de conducere, care urmează a fi înaintat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oneşti cu propuneri legale.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ