Biroul Electoral Judetean au stabilit la ultima sedinta, prin tragere la sorti, ordinea in care vor fi inscrise pe buletinele de vot partidele politice parlamentare si organizatiile cetatenilor apartinând minoritatilor care au grup parlamentar propriu.

In urma tragerii la sorti, s-a stabilit urmatoarea ordine: UNPR, PNL, UDMR, ALDE si PSD.

Aceasta ordine este valabila in intreg judetul si pentru functia de primar si pentru listele de consilieri.

PUBLICITATE

„Dupa aceasta etapa, fiecare circumscriptie va trage la sorti, in functie de câti candidati si liste de consilieri mai sunt si de la ce partide, urmatoarele pozitii pe buletinele de vot.

Toate circumscriptiile vor transmite rezultatele catre Prefectura Bacau, care are sarcina de a tipari buletinele de vot”, a declarat Constantin Chiriac, purtator de cuvânt al Biroului Electoral Judetean.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. cum mama lor sa fie doar cateva partide si totdeauna aceleasi dupa lovitura de stat ’89 … si restul sunt mereu refuzate in special partidele nationaliste romanesti ? si partidele anti-romanesti sunt candidate …oricum se stie voturile sunt o manipulare alegerile sunt de fatada . doar o minune ne mai salveaza de la saracie si sclavie moderna

LĂSAȚI UN MESAJ