Biroul Electoral Municipal a stabilit in weekend ordinea in care vor fi candidatii la primarie pe buletinele de vot.

Iata care este ordinea pe care o veti regasi pe buletinul din 5 iunie: 1. Dragos Luchian (PNL), 2. Dragos Stefan (ALDE), 3. Cosmin Necula (PSD), 4. Constantin Scripat (MP), 5. Cristinel Manolache (PSRO), 6. Claudiu Dorneanu (M10), 7. Romeo Stavarache (independent), 8. Cristian Ghinghes (independent), 9. Emil Melinte (independent).

Biroul Electoral a facut precizarea ca ordinea independentilor a fost stabilita in functie de ordinea inregistrarii candidaturilor.

PUBLICITATE

Biroul Electoral Judetean a stabilit la ultima sedinta, prin tragere la sorti, ordinea in care vor fi inscrise pe buletinele de vot partidele politice parlamentare si organizatiile cetatenilor apartinând minoritatilor care au grup parlamentar propriu.

In urma tragerii la sorti, s-a stabilit urmatoarea ordine: UNPR, PNL, UDMR, ALDE si PSD. Aceasta ordine este valabila in intreg judetul si pentru functia de primar si pentru listele de consilieri. „Dupa aceasta etapa, fiecare circumscriptie va trage la sorti, in functie de câti candidati si liste de consilieri mai sunt si de la ce partide, urmatoarele pozitii pe buletinele de vot.

Toate circumscriptiile vor transmite rezultatele catre Prefectura Bacau, care are sarcina de a tipari buletinele de vot”, a declarat Constantin Chiriac, purtator de cuvânt al Biroului Electoral Judetean.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ