Biroul Electoral Municipal a publicat lista candidaturilor ramase definitive la functia de primar al municipiului Bacau. Vi-i prezentam, in ordine alfabetica:

n Claudiu Dorneanu (M10)
n Cristian Ghinghes (independent)
n Dragos Luchian (PNL)
n Cristinel Manolache (PSRO)
n Emil Melinte (independent)
n Cosmin Necula (PSD)
n Constantin Scripat (PMP)
n Romeo Stavarache (independent)
n Dragos Stefan (ALDE)

La Consiliul Local au ramas definitive (tot in ordine alfabetica) listele depuse de ALDE (29 consilieri), MP (28 consilieri), M10 (10 consilieri), PNL (29 consilieri), PSD (29 consilieri), PSRO (29 consilieri) si candidatura independenta a lui Cristian Ghinghes.

Campania electorala incepe pe 6 mai.

Sapte formatiuni vor sa intre in Consiliul Judetean

La Consiliul Judetean, au ramas definitive listele depuse de urmatoarele partide politice: ALDE (47 consilieri), M10 (39 consilieri), PNL (46 consilieri), PSD (47 consilieri), PSRO (45 consilieri), UNPR (5 consilieri) si a independentului Sorin Sova.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ