Comisia constituita pentru a afla ce anume a dus la producerea incendiului devastator de la Buhusi a incheiat cercetarile si a stabilit o cauza probabila.

„In urma cercetarilor efectuate la fata locului si a analizei datelor obtinute, comisia de constatare si analiza a cauzelor de incendiu a stabilit ca cel mai probabil incendiul de la Buhusi a izbucnit din cauza autoaprinderii de natura biologica”, a declarat cpt. Andrei Grecu, ofiter de relatii publice la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta al judetului Bacau.

Focul s-ar fi iscat de la materialele textile din fibre naturale depozitate in curtea societatii si care erau imbibate cu uleiuri, vopsele si lacuri si care, spun specialistii, se pot aprinde cu usurinta.

PUBLICITATE

Reamintim ca evenimentul a avut loc in dupa-amiaza zilei de 20 septembrie, la o societate comerciala din Buhusi, care colecta deseuri reciclabile. Incendiul care s-a iscat atunci a fost unul de proportii si a fost stins abia dupa 20 de ore.

Au intervenit peste 50 de pompieri cu 13 autospeciale de lucru cu apa si spuma din trei subunitati, iar flacarile au distrus totul pe o suprafata de 7.000 de mp.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. „In urma cercetarilor efectuate la fata locului si a analizei datelor obtinute, comisia de constatare si analiza a cauzelor de incendiu a stabilit ca cel mai probabil incendiul de la Buhusi a izbucnit de-an p***a” . Asta a descoperit ditamai comisia :))

LĂSAȚI UN MESAJ