Amfiteatrul Colegiului Tehnic de Comunicatii “N.V. Karpen” Bacau a fost astazi gazda festivitatilor de lansare a Clubului de Muzica “Unison”, club infiintat la initiativa lui Cosmin Flenchea, presedintele Asociatiei “Unison” Bacau.

La acest eveniment au participat pe langa membrii clubului, reprezentanti ai oficialitatilor locale, ai colegiului gazda, simpatizanti. Clubul “Unison” se adreseaza tuturor celor care isi doresc sa se initieze sau sa-si perfectioneze abilitatile artistice la urmatoarele specialitati: canto-clasic, muzica usoara, folclor; pian, acordeon, fluier, orga, chitara, trompeta, saxofon, clarinet.

Evenimentul a debutat cu inaugurarea salii de curs prin taierea panglicii si o slujba de sfintire, dupa care a avut loc un program artistic muzical pus in scena de artisti de la asociatiile partenere.

PUBLICITATE

“Prin activitatile desfasurate la acest club imi doresc sa descopar talente, sa le slefuiesc si sa le duc pe marile scene nationale si de ce nu, chiar internationale”, a declarat presedintele Clubului de Muzica “Unison”, Cosmin Flenchea.

S-a lansat Clubul de Muzica UNISON

Posted by Desteptarea de Bacau on Friday, March 11, 2016

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ