Independentul Cristian Ghinghes si-a depus in ultima zi dosarul de candidatura pentru functia de primar al municipiului si pentru cea de consilier local. Acesta si-a strâns semnaturile necesare cu ajutorul voluntarilor, ajungând sa depuna peste 2300 de semnaturi.

„Urmeaza sa finalizez programul si sa-l public, pentru ca eu tin sa desfasuram campania in perioada stabilita de lege. Voi avea o campanie pozitiva, dar asta nu inseamna ca nu voi spune lucrurilor pe nume asa cum am facut-o si pâna acum”, a declarat Cristian Ghinghes, cel mai tânar aspirant la fotoliul de edil, in vârsta de doar 23 ani.

ghinghes

PUBLICITATE

Acesta sustine ca vrea ca aceasta campanie sa devina o platforma de discutie a problemelor orasului.

Si Emil Melinte, candidat independent a strâns semnaturile necesare si s-a inscris pe ultima suta de metri in cursa pentru Primaria Bacau. Acesta nu si-a depus candidatura si pentru Consiliul Local. „Consider ca voi avea o vizibilitate mai mare din aceasta pozitie, proiecte in Consiliul Local pot promova si din postura de cetatean.

melinte

Am fost sfatuit de cei care ma sustin sa merg pe aceasta candidatura independenta”, a declarat Melinte. Emil Melinte a devenit recent cunoscut in mediul public. Este inginer si este la prima candidatura pentru o functie publica.

Marinel Herciu, propunerea Partidului România Mare a depus primul dosarul la functia de primar, dar din cauza unor probleme cu lista de semnaturi, candidatura sa a fost invalidata. „Am reusit sa strâng diferenta de semnaturi care imi erau necesare si am redepus dosarul pentru candidatura la functia de primar. Nu doresc o campanie murdara, ci bazata pe confruntari din care sa iasa proiecte bune pentru cetateni”, a declarat candidatul PRM.

candidati - marinel herciu

Marinel Herciu se afla si pe lista de candidati depusa de formatiunea politica pentru Consiliul Judetean.

Lista candidatilor la functia de primar al Bacaului:

Cristinel Manolache (PSRO), Gabi Corodeanu (PNTCD), Cosmin Necula (PSD), Claudiu Dorneanu (M10), Dragos Luchian (PNL), Dragos Stefan (ALDE), Constantin Scripat (MP), Romeo Stavarache (independent), Marian Damoc (independent), Cristian Ghinghes (independent) , Emil Melinte (independent) si Marinel Herciu (PRM).

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

10 COMENTARII

    • Puteti oferi “marfa de calitate” peste oferta existenta? Candidati! Oferta Dvs. este de aceiasi calitate? De ce carcotiti daca nu aveti de oferit ceva mai bun?

  1. Ma bucur sa vad si cativa tineri printre candidati. Nu m-am decis pe cine voi vota, poate pe Marian Damoc, pentru ca a avut niste proiecte interesante pe zona civica,

  2. Dorneanu pare capabil sa aduca schimbarea, are atuurile: exeprienta antreprenoriala si civica, dar in acelasi timp are de partea lui varsta si nu e atins de interesele unor grupuri sau persoane dubioase.

  3. Îl susțin pe Marian Dămoc, pentru ca îl recomanda activitatea sa de monitorizare a politicienilor din Bacău. E și tânăr, ceea ce înseamnă ca nu face parte din gașca penalilor.

  4. vorbiti de trei candidati de care nu a auzit nimeni. cine sunt, cum au reusit sa stranga cate 3000 de semnaturi fiecare? cati bacauani merg la vot, 40 de mii? inseamna ca cei trei au deja 25% din voturi? sa le fie controlate semnaturile, una cate una, au tupeu pentru ca legea inca nu pedepseste semnaturile incomplete, Piedone e cunoscut de bucuresteni si abia a strans 5 mii de semnaturi in sectorul 4, sector care e aproape dublu Bacaului, sa fim seriosi

  5. Despre ce vorbim aici ? Tradarea de neam o avem toti romanii in sange, orice primar ar fi ales va fi la fel ca cei de dinainte ca deh ..asa ni se cere de la CENTRU! Ne plangem de teroristi dar citez “imi place tradarea dar urasc tradatorii” .Hitler a murit de batranete in Argentina , nu in buncar. Sa-mi scuzati grobianismul,dar cu ….in coaste faceam treaba mai buna

LĂSAȚI UN MESAJ