În prezența senatorului Dragoș Benea, președintele județenei PSD, și a lui Sorin Brașoveanu, președintele Consiliului Județean Bacău, în Onești s-a inaugurat ieri, 21 mai, Centrul de Tineret, un nou spațiu destinat organizațiilor de tineret și instituțiilor de învățământ, în vederea realizării de activități, evenimente educative și de petrecere a timpului liber pentru tineri.

Clădirea, situată pe Calea Adjudului nr. 244 A, va găzdui activități precum workshop-uri, conferințe, mese rotunde, ateliere de lucru, evenimente culturale și educative, întâlniri cu personalități, serate muzicale etc, toate destinate comunității și, cu precădere, publicului tânăr.

„Centrul de Tineret va funcționa în subordinea Bibliotecii Municipale «Radu Rosetti» Onești și va oferi tinerilor metode alternative de învățăre, o educație informală care să vină ca o completare la cunoștințele pe care le acumulează în școli, să asigure accesul la informație și să reprezinte un loc de întâlnire pentru desfășurarea unor activități cultural-artistice și educative”, a declarat Nicolae Gnatiuc, primarul municipiului Onești.


PUBLICITATE