Bonurile câştigătoare la Loteria bonurilor fiscale din 19 iulie sunt cele cu valori de 509 lei, emise în ziua de 1 iunie 2015. Ministerul Finantelor Publice (MFP) si Loteria Româna au organizat o noua extragere, pentru bonurile din luna iunie.

Fondul de premiere pentru extragerea lunară este de 1.000.000 de lei, din care vor fi acordate cel mult 100 de premii. După centralizarea bonurilor câștigătoare, dacă numărul acestora este mai mare de 100, va fi organizată cea de a doua extragere. Va fi extras un număr din lista numerelor unice de înregistrare acordate bonurilor pentru care au fost revendicate premii. Numărul extras în cadrul acestei trageri va fi primul câștigător și, totodată, va reprezenta baza de referință la care se aplică crescător un pas care are valoarea egală cu ziua emiterii bonului fiscal câștigător.

Dacă în urma aplicării acestei proceduri de selecție se depășește numărul unic maxim atribuit bonurilor fiscale din listă, următorul număr câștigător din listă este dat de diferența dintre suma determinată prin aplicarea pasului la baza de referință şi numărul unic maxim atribuit, continuând cu aplicarea pasului până la stabilirea numărului maxim de premii prevăzut de legislația în vigoare. În procesul de aplicare al pasului, numerele selectate ca fiind câștigătoare, sunt eliminate din listă.

PUBLICITATE

Depunerea cererilor de revendicare – a precizat ministerul – se poate face pâna pe 18 august, inclusiv. Se depun, în original, bonul fiscal câștigător, copia actului de identitate și o cerere, la orice administrație fiscală. Formularul cererii poate fi obținut gratuit de la administrația fiscală sau poate fi descărcat de pe site-ul MFP (mfinante.ro).

Un bon fiscal este considerat câștigător doar dacă are înscrise elementele obligatorii care arată că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat (de exemplu: logotipul și seria fiscală ale aparatului de marcat electronic fiscal, data și ora emiterii precum și numărul de ordine). Premiile se acorda pâna pe 17 octombrie.

Urmatorea extragere a Loteriei bonurilor fiscale va avea loc pe 16 august, pentru bonurile din luna iulie.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ