Vineri, 18 noiembrie, la prânz s-a deschis oficial editia a patra a Salonului Auto Regional Moldova, organizata la Centrul de Afaceri si Expozitii „Mircea Cancicov”, din Bacau, de societatea Centrul de Afaceri si Expozitional (CAEx), in perioada 18 – 20 noiembrie.

Sunt lansate, în premiera nationala, autoturismele Mitsubishi Outlander PHEV (primul SUV 4×4 cu propulsie hibridă-electrică plug-in, care poate circula şi în regim strict electric), trei modele Dacia (Logan, Sandero şi MCV) si ultimele modele Renault (Megane Estate şi Megane Sedan). De asemenea, vizitatorii pot face drive-test cu unele modele de masini.

„Dealerii care participa la eveniment – spune directorul general al CAEx, Corneliu Pricope – au venit cu o oferta financiara atragatoare pentru orice client, in sensul ca sunt reduceri substantiale la majoritatea modelelor prezentate in Salon”.

Pentru perioada salonului, Suzuki Swift (modelele din stoc) au un discount de 1.100 de euro. De asemenea Suzuki Vitara (modelele de stoc) au un discount de 400 de euro.

Expozitia este considerata cel mai mare eveniment auto din Regiunea Nord-Est si va reuni producatori, importatori si distribuitori de autovehicule, de componente auto-moto, de piese de schimb, de biciclete si accesorii, de tuning si echipamente pentru service auto, companii de leasing, companii de asigurari, specialisti în închirieri auto, asociatii si organizatii din domeniu etc.

Expozitia poate fi vizitata vineri pâna la ora 18,00, sâmbata începând cu ora 10,00, pâna la ora 18,00, iar duminica între orele 10,00 – 15,00.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

  1. Arata mai rau de cum era in urma cu mai multi ani cand se organiza la Sala de Atletism de langa bazinul de inot.
    Organizarea si imaginile sunt dovada cat de mult a decazut orasul, e vai si amar.

  2. Managementul acestui asa-zis centru de afaceri este defectuos. Un salon de genul acesta ar trebui sa contina toate marcile care au dilari in Bacau, daca nu in Moldova. Or, se pare ca au venit aici cei de la Dedeman, plus Mitsu si Suba, deci nimica toata. Probabl ca este voba despre taxe mari de participare, ceea ce tine de manageri, iar ei sunt numiti, cred eu, de la nivelul Primariei. Jalnica expozitie.

LĂSAȚI UN MESAJ