Foto: "prima franciza" – Florin Chirtic, administratorul Flosim, si Adrian Gârmacea (mijloc) au taiat panglica inaugurala (Foto: Petru Done)

Producatorul bacauan de tâmplarie termoizolanta din PVC Barrier, compania Electric Plus, si firma Flosim au inaugurat ieri, 17 noiembrie, in Bacau, primul magazin din sistemul de francizare a brandului Barrier.

„Daca il parafrazm pe primul om care a ajuns pe Luna, putem spune ca am facut un pas mic pentru compania noastra, dar va fi un pas mare pentru partenerii pe care ii avem si, desigur, pentru clientii din tara. Cu un astfel de pas vom dezvolta forta de vânzari, clientii vor avea o alta experienta, vor aparea magazine care arata mult mai bine, cu personal mult mai calificat, cu toate mostrele aduse la zi, cu ultimele noutati tehnologice. Astfel, vom impinge piata inr-o alta directie. Suntem bucurosi ca prima franciza a aparut in Bacau, in orasul de unde a plecat la drum si compania noastra.”
Adrian Gârmacea, administratorul brandului Barrier

Noul sistem de franciza vizeaza circa 100 de asemenea magazine in toata tara pâna la finele lui 2015. Adrian Gârmacea a precizat ca este vorba de o afacere la cheie pentru care taxa solicitata este de 5.000 de euro si asigura drepturile de exploatare ale brandului, produselor si sistemelor de lucru Barrier. In fiecare unitate francizata Barrier investeste 30.000 de euro, inclusiv pentru organizarea de cursuri pentru personalul implicat in operarea francizei la „Academiei Barrier”. Fiecare francizat mai are nevoie de o investitie de circa 5.000 de euro, in lucrari civile interioare, chiria spatiului si utilitati, in primele 2 – 6 luni de lucru. Investitia poate fi amortizata in maxim 6 luni pentru cei care activeaza deja in domeniul tamplariei PVC si de un an pentru cei care nu lucreaza in acest domeniu.

PUBLICITATE

Pentru brandul Barrier lucreaza aproximativ 500 de specialisti.

Cifra de afaceri, de aproximativ 15 milioane de euro, din 2013, situeaza compania pe primul loc în România ca partener Rehau si în primii zece din Europa. In urma investitiei finalizate în 2014, de cinci milioane de euro, Barrier detine cel mai modern complex de productie de ferestre si usi din România.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ